Mijn lijst

dirks

Over ons
Dirks vishandel is een snel groeiend en innovatief bedrijf waar kwaliteit centraal staat. Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Voor ons is het een topsport om de hoogste kwaliteit te leveren en de klant steeds te verrassen met nieuwe visproducten. Jaarlijks reizen wij af naar Denemarken om de beste haring voor u met zorg te selecteren. Wij verkopen uitsluitend huisgemaakte dagverse sushi. Naast de gebakken vis, belegde broodjes en verse vis zijn ook onze kant en klare maaltijden, salades uit eigen keuken en barbecue producten onze specialiteiten. Wij leveren ook aan horeca, instellingen en verzorgen catering, haringparty’s, bedrijfslunches en sushi workshops naar wens. Dirks vishandel, smaak en passie voor de échte fijnproever!

De persoon en het verhaal achter het bedrijf

Ik ben Dirk Zandbergen, eigenaar van Dirks vishandel. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met werken in de vis. Tijdens en na mijn opleiding ondernemer/manager heb ik bij verschillende visspeciaalzaken gewerkt. Hier bleek mijn passie voor vis en ondernemen. In 2010 kwam er een winkelpand vrij in winkelcentrum de Hoornespassage in Katwijk, dit leek voor mij de ideale kans om als 22-jarige een viswinkel te starten. Na het schrijven van een ondernemingsplan kwam de financiering rond en op 10 maart 2011 opende Dirks vishandel z’n deuren. Na een flitsende start en een aantal leuke en hardwerkende jaren werd het winkelpand al snel te klein. Op 30 september 2015 zijn wij verhuisd naar een groter naastgelegen pand met volledig nieuwe en moderne inrichting. Ook is ons assortiment steeds completer geworden. Voor de toekomst heb ik nog meer plannen en ideeën om de klant te verrassen en Dirks vishandel verder te laten groeien. Samen met het team zetten we ons hier iedere dag met veel plezier 100% voor in.  

Het team

Wij werken met een hecht, jong en enthousiast team. Een aantal medewerkers volgen, of hebben de opleiding visspecialist gevolgd. Dit om de juiste kennis te vergaren en vaardigheden op te doen. Iedere week bespreken wij de tips en tops van de week, om perfectie af te leveren aan onze klanten. Uiteraard is de gezelligheid en het plezier in ons werk ook de draagkracht van team Dirks vishandel.